Betalen

Thnx biedt je diverse betaalopties

Je wilt tijdens het afrekenen niet voor verrassingen komen te staan en het liefst met jouw favoriete betaalmethode kunnen betalen. Daarom bieden wij verschillende betaalmethodes aan, voor zowel de Nederlandse, Duitse als de Belgische markt.

Betalen via iDEAL

Bij ons kun je veilig met iDEAL via je eigen bank betalen. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL:

ABN AMRO
ASN Bank
ING
Knab
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
van Landschot

Betalen via PayPal

PayPal is wereldwijd de meestgebruikte betaalmethode. Dat zijn ze niet voor niets. Met PayPal kun je heel gemakkelijk betalen (alleen inloggen is noodzakelijk) en je krijgt van PayPal ook nog eens aankoopbescherming op al jouw online aankopen. Wil je betalen met PayPal, dan is een PayPal-account wel verreist.

Betalen via creditcard

Bij ons kun je ook met je creditcard betalen. We ondersteunen Visa en Mastercard. Met een creditcard kun je veilig en snel online betalen. Daarnaast zijn de meeste aankopen verzekerd door je creditcardmaatschappij.

Betalen via SOFORT

Voor Duitse klanten is het mogelijk om met SOFORT ÜBERWEISING te betalen. Dit is een veelgebruikt betaalsysteem in Duitsland.

Wanneer wordt mijn betaling verwerkt?

De betaling wordt direct verwerkt en je ontvangt een ontvangstbevestiging waarop jouw betaalmethode staat vermeld en het betaalde bedrag. Het is afhankelijk van jouw bank wanneer de betaling door Mollie geregistreerd kan worden.

Wat is Mollie?

Mollie is de paymentprovider van Thnx. Zij registreren en behandelen jouw betaling en zorgen dat je veilig kunt betalen. Op je afschrift staat dan ook het rekeningnummer van Mollie vermeld.