onze missie

Wij zijn thnx, een Nederlandse onderneming, en wij zijn één van de meest blije bedrijven die er bestaan. Elke dag zijn wij een schakel in (steeds meer) dankbare momenten van mensen over de hele wereld – momenten van hereniging met iets dierbaars dat ze kwijt waren. Daar worden we blij van. Die momenten zou je als onze missie kunnen zien.

Maar… er bestaat ook een vorm van ‘kwijtraken’, waar geen tag en geen eerlijke vinder je tegen kan beschermen. Namelijk: de ziekte van Alzheimer. Alzheimer is misschien wel de ergste vorm van verlies die er bestaat. Mensen verliezen hun herinneringen; het contact met hun dierbaren – en uiteindelijk zichzelf.

samenwerking

wat

Wij van thnx willen niet alleen maar een blij bedrijf zijn. We willen de wereld elke dag een stukje beter maken. Daarom gaat van onze winst standaard 5 procent naar ‘Team Alzheimer’. Zodat we op een dag kunnen zeggen: tegen al het verlies dat we vrezen, zijn we beter beschermd!

meer info

Team Alzheimer is niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd één van de weinige onderzoeksteams die de afgelopen jaren voortgang hebben geboekt in de strijd tegen Alzheimer. Als we samen zorgen dat er genoeg geld naar Team Alzheimer gaat, dan is de kans het grootst dat Alzheimer ontcijferd wordt.

Team Alzheimer heeft heel veel leuke initiatieven om geld in te zamelen, zoals de Alzheimer Socks en #Oepsvergeten. Wil je meer weten, ga dan naar teamalzheimer.nl.

Thnx for your support!